a:hover{ color:#000000; background:url(http://dl10.glitter-graphics.net/pub/590/590940trx4idmwj8.gif); background-repeat:repeat; text-decoration:none }

Saturday, 20 August 2011

Kakak Sara Richardson.

Hye.Dekat ats tu Sara Richardson.Saya suka dye.Dia comel tau.Kakak angkat saya lah tu .Saya sayang dye.Saya tak tahu pulak dye syang saya atau tak ye.okey,ni je nak post dekat korang sebab,tak ade idea lah hari ni.Byebye.

Selamat Hari Raya.

Assalamualaikum semua.Sebelum raya ni sya nak minta maaf dekad korang yeahh.Nanti kita buad kad raya tau.!

Wednesday, 3 August 2011

Nak maty ke hah.?

Hye.Hari ni malas nak cerita panjang panjang kat korang sume.Aku nak cakap pasal budak niyh.Dye kata aku hantar virus dekadd dye.dye maki hamunn aku macam nak maty boleh pulakk yer.Lepaas tu,nak menggedikk macam keling tu pasal .? Nak maty ke kau hah.? Kalau nak maty,pergy lah.Malas nak layan kaau,walaupun kau tu kawan aku lah kan.gedikk punya pasal aku dah malas nak layan dah kau ni.Pernah ke aku maki kau macam kau maki aku sekarang nieyh.? Tapy tak apa lah kan,sebab aku tak pernah lagi maki kau mcam haiwann tahu                                                                                                                                                     

Saturday, 2 July 2011

Larian 1 Malaysia :]

Hoho,hye korang.Tadi dekat sekolah ade Larian 1 Malaysia.Uwaaa,best sangadd.Huh,gyla penadd lah.Penadd macam mna pown,tetap best.!!
Hah,tengok ni.Baru nak mula lari lah nie.Bersemangat lah sangadd waktu ni.Hehe,but best lah.Ramai ramai lagi bertambah best.Okay,ni je lah nak story hary ni coz,penadd berlari.Okay,bye bye.

Saturday, 18 June 2011

Hye korang.Korang korang,cuba tengok kat atas nie,kenal tak? Mesti tak kenal kan.
Orang yang kat atas nie ,Nama dye Malisa.Comel kan.?Memang pun.Dye nie peramah kowdd.Tapi,at school,dye malu malu jer nak jumpa Sofea.Tak tahu lah sebab apa kan.Oke lah,nie jer nak story,bye bye.Akak, ILOVEYOU sangad sangad.

Thursday, 14 April 2011

hye..thank u kpade sape yng follow follow sy oke..
oke la,da mlam nieyh,nk tido la,bubye..
gud nite..<3